Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ιωαννίδης: «Αδικείται ο Άρης»!

Την πεποίθησή του πως ο Άρης αδικείται από τη διαιτησία, εξέφρασε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Παράλληλα, σχολίασε πως είναι άσχημο το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης να εκπροσωπείται μόνο από μία ομάδα.

Ιωαννίδης: «Αδικείται ο Άρης»!
Ο Άρης αδικείται. Αυτό επισήμανε ο Γιάννης Ιωαννίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φως Των Σπορ», μιλώντας συγκεκριμένα για το τελευταίο παιχνίδι των «κιτρίνων» με την Καλλονή.

Επιπλέον, εξέφρασε την άποψή του πως είναι πού άσχημο για μια πόλη, σαν τη Θεσσαλονίκη να εκπροσωπείται μόνο από μία ομάδα, ενώ κάποτε υπήρχαν τρεις αλλά και τέσσερις σύλλογοι από τη συμπρωτεύουσα.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεών του Γιάννη Ιωαννίδη:

«Δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ολόκληρη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη πόλη της Ελλάδας, να έχει μόνο 1 ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Επί δεκαετίες, η Θεσσαλονίκη είχε 3 ομάδες στο πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή) και 4 ομάδες κάποιες φορές (Καλαμαριά, Μακεδονικός). Βλέπω όμως ότι αδικείται κιόλας ο Άρης. Έχει τα προβλήματά του, αδικείται και από τη διαιτησία. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Και τώρα αδικήθηκε, η ισοφάριση της Καλλονής ήταν καθαρό επιθετικό φάουλ. Δεν θέλει εύνοια ο Άρης, θέλει το 50%-50%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: