Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο καλύτερος του κόσμου»

Τη δικιά του προτίμηση για το ποιος θα έπρεπε να πάρει τη "Χρυσή Μπάλα", έδειξε σε δηλώσεις του ο Μίνο Ραϊόλα. Ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν γινόταν να μην επιλέξει τον πελάτη του.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο καλύτερος του κόσμου»
Κανένας δεν υπάρχει σαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Όπως ανέφερε, ο Σουηδός επιθετικός θα έπρεπε να πάρει τη "Χρυσή Μπάλα" και όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Αν μπορούσα να διαλέξω, ο Ζλάταν θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε τη "Χρυσή Μπάλα"», τόνισε αρχικά ο γνωστός ατζέντης και συνέχισε:

«Όλα είναι πολιτική. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Για μένα, είναι ο νικητής της "Χρυσής Μπάλας". Ποτέ στη ζωή μου δεν είδα παίκτη σαν και αυτόν».

Ο Ιταλός πρόσθεσε: «Δεν έχω δει κανέναν άλλον παίκτη να κάνει τόσα πολλά όσα έχει κάνει αυτός. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο» και συμπλήρωσε:

«Η μόνη "Χρυσή Μπάλα" που θα μου άρεσε να δω, θα ήταν αυτή που θα επιλεγόταν από τους φιλάθλους και όχι από άλλους».

Ο εκπρόσωπος του επιθετικού της Παρί κατέληξε: «Μία Χρυσή Μπάλα που δεν θα ήταν μόνο για το ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά για το ποιος είναι πιο σημαντικός για τα παιδιά, για τους ανθρώπους. Οι επαγγελματίες δεν μου λένε τίποτα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: