Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Αραβίδης και Μπόγιοβιτς!

Έντονα απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, αλλά το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών δεν προέκυψε τώρα. Η περίπτωση του Σέρβου φορ δεν ακυρώνει αυτή του Χρήστου Αραβίδη.

Αραβίδης και Μπόγιοβιτς
Η ΑΕΚ ως γνωστόν κάνει από τώρα τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν, έχοντας πλάνο ομάδας που θα συμμετάσχει στη Football League. Άλλωστε, η διαφορά της με τον δεύτερο της βαθμολογίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο Ηλυσιακός, κυμαίνεται κοντά τους δέκα πόντους.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται σοβαρά με την προοπτική συνεργασίας από το καλοκαίρι είναι του Μίλαν Μπόγιοβιτς σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Ο Σέρβος επιθετικός του Παναιτωλικού μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και υπάρχει ενδιαφέρον από την «Ένωση» για να τον κάνει δικό της. Πάντως, δεν πρόκειται για κάτι προχωρημένο, αν και τον παίκτη τον έχει στα υπόψιν εδώ και καιρό.

Ο 26χρονος φορ σημείωσε 12 γκολ σε 20 συμμετοχές πέρυσι, οδηγώντας τους Αγρινιώτες στη Superleague. Φέτος, σε 17 συμμετοχές έχει 4 γκολ, τα δύο με την Καλλονή και από ένα με ΠΑΟΚ και Πλατανιά, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ.

Η περίπτωση Μπόγιοβιτς δεν συνδέεται με αυτή του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει. Η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει και τους δύο παίκτες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: