Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ανεβάζει στροφές ο «Παπ»

Καθημερινά ανεβάζει στροφές ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος για ακόμα μια μέρα προπονήθηκε κανονικά, ικανοποιώντας απόλυτα τον Μίτσελ. Προπονήθηκε και ο Σέποβιτς, ατομικό, προληπτικά ο Παπάζογλου.

Ανεβάζει στροφές ο «Παπ»
Για μια ακόμα μέρα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά, κάνοντας τον Μίτσελ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Ισπανός τεχνικός, βλέπει των αρχηγό των Πειραιωτών, να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και μάλιστα, σε ένα χρονικό σημείου όπου έχει έρθει και ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα.

Από εκεί και πέρα, ένα πρόβλημα που προέκυψε, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία, είναι πως ο Θανάσης Παπάζογλου ακολούθησε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Το ιατρικό επιτελείο, ωστόσο δεν θεωρεί πως θέμα απουσίας του, από τον Λεβαδειακό.

Στα θετικά είναι πως προπονήθηκε και ο Σέποβιτς, ενώ ο Τόρες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα της Τετάρτης άρχισε κάνοντας ασκήσεις ταχύτητας και δύναμης, φυσικής κατάστασης εν γένει. Συνέχισε ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας έπαιξαν πολύ με την κατοχή και την πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ ολοκλήρωσαν την εκγύμνασή τους με δίτερμα.

Το επόμενο «ερυθρόλευκο» ραντεβού, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στις 11:00.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: