Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μόνο αφίσα τον Γκαρσία δεν έχει ο Πανόπουλος!!

Είναι τέτοια η τρέλα που έχει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ξάνθης για τον πρώην αστέρα του ΠΑΟΚ που δε ρώτησε ούτε τον προπονητή του για να κάνει τη μεταγραφή. Ο Γκαρσία έβγαλε ανακοίνωση και το ξεκαθάρισε. Πήρε στην Ξάνθη ως ελεύθερος. Όχι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Γιατί είναι αποφασισμένος να αποδείξει σε όσους δεν τον ήθελαν στην Τούμπα πως μπορεί ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.
Γιατί, όμως, επέλεξε την Ξάνθη και όχι κάποια άλλη από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που τον ήθελαν; Ο λόγος είναι απλός και ακούει στο όνομα του Χρήστου Πανόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης είναι μεγάλος φαν του Γκαρσία εδώ και πολλά χρόνια και έτσι μόλις ενημερώθηκε πως ο Πάμπλο ψάχνει ομάδα, κινήθηκε αστραπιαία και τον έπεισε να έρθει στην ομάδα του.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Πανόπουλος κινήθηκε τόσο γρήγορα για τη μεγάλη αυτή μεταγραφή, που ...ξέχασε να ρωτήσει το προπονητικό τιμ αν θέλει τον ποδοσφαιριστή.
Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης ήθελε σαν τρελός τον Γκαρσία στην ομάδα και γι΄ αυτό τον έφερε χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Ούτε καν τον Μάουρερ. Αυτό θα πει καψούρα για έναν παίκτη. Τρέλα για τον Γκαρσία έχει ο Πανόπουλος και μένει να δούμε αν ο Ουρουγουανός μπορεί να τον δικαιώσει στο γήπεδο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: