Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Θέλει να φύγει ο Ντεφούρ!!

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Πόρτο έχει λάβει ο Στίβεν Ντεφούρ και ήδη εξετάζει τα επόμενα βήματά του. Άντερλεχτ, Άστον Βίλα και Τότεναμ οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για την απόκτησή του.

Θέλει να φύγει ο Ντεφούρ
Στην αποκάλυψη πως ο Στίβεν Ντεφούρ επιθυμεί να αποχωρήσει από την Πόρτο, αν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016, προχώρησε ο Πολ Στεφανί.

Ο μάνατζερ του διεθνούς χαφ, μιλώντας στον βελγικό Τύπο, εξήγησε τους λόγους για την επιθυμία αυτή του πελάτη του και υποστήριξε πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

«Ο Ντεφούρ θα ανακοινώσει στην ομάδα ότι θέλει να φύγει. Στην Πόρτο δεν θέλουν να τον πουλήσουν και τον θεωρούν παίκτη που έχει μέλλον. Υπάρχει μια πιθανότητα να μεταγραφεί στην Άντερλεχτ. Ο γενικός διευθυντής τους, πάντα έλεγε ότι θα ήθελε να υπογράψει με τον Στίβεν, από την εποχή ακόμα που έπαιζε στην Στάνταρ Λιέγης», τόνισε ο εκπρόσωπος του 25χρονου άσου και πρόσθεσε

«Θα ήταν λάθος όμως αν έλεγα ότι η Άντερλεχτ είναι η πρώτη επιλογή του Στίβεν… Έχουμε πάρα πολλά τηλεφωνήματα από μάνατζερ που υπόσχονται ότι μπορούν να φέρουν τον παίκτη στην Premier League, όπως για παράδειγμα από την Τότεναμ. Είναι λογικό ότι θα περιμένουμε λίγο περισσότερο μέχρι να πάρουμε μια απόφαση, εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση. Στην Άστον Βίλα, έχουν δηλώσει ότι θέλουν άμεσα τον παίκτη, αλλά το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ είναι πιο σταθερό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: