Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Διάψευση και από τους Πορτογάλους!!

Μετά τον Ολυμπιακό και σχετικό δημοσίευμα της “A BOLA” ξεκαθαρίζει ότι η Μπενφίκα δεν ενδιαφέρεται για τον Σάμαρη.

Διάψευση και από τους Πορτογάλους
Όπως δημιουργήθηκε έτσι καταρρίπτεται η φημολογία που ήθελε τον Σάμαρη να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπενφίκα!

Σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής A BOLA επικαλούμενο πηγές από την πρωτοπόρο του πορτογαλικού πρωταθλήματος αναφέρει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μέσου.

Μάλιστα, αναφέρει ότι στην Μπενφίκα θεωρούν ότι το κενό που άφησε ο Μάτιτς με την μεταγραφή του στην Τσέλσι θα καλυφθεί από τον Φέισα ο οποίος πλέον θα αποτελεί βασικότατο στέλεχος της ομάδας.

«Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Σάμαρης αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Μπενφίκα τουλάχιστον όπως υποστηρίζουν τα ελληνικά ΜΜΕ για να καλύψει το κενό του Μάτιτς.

Η A BOLA όμως είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στην Μπενφίκα δεν θεωρούν ότι ένας παίκτης που ενδεχομένως να έρθει ως δανεικός θα καλύψει το κενό του Μάτιτς, ενώ εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στον Λιούμπομιρ Φέισα ο οποίος ήρθε από τους πρωταθλητές Ελλάδος έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ ο Σάμαρης ο οποίος αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να έρθει στο «Ντα Λουζ» μόνο στο τέλος της σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα και καταλήγει…

«H A BOLA επικοινώνησε με τον Έλληνα μέσο ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα ενώ παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τα όσα αναφέρει ο ελληνικός Τύπος».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: