Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ρεάλ είσαι...!!

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας πέρασε άνετα η Ρεάλ Μαδρίτης που διπλασίασε τις νίκες της (2-0) κόντρα στην Οσασούνα. Στους «8» και η Λεβάντε των Ελλήνων.

Ρεάλ είσαι... (video)
Έχοντας ως «προίκα» το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου» δύσκολα θα μπορούσε να τεθεί σε αμφισβήτηση η πρόκριση στην επόμενη φάση! Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε στην Παμπλόνα, νίκησε ξανά με το ίδιο σκορ την Οσασούνα και πέρασε άνετη στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο 21’ ο Κριστιάνο χρίστηκε σκόρερ καθώς αν και η φάση δεν «μύριζε» κάτι, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του (κυριολεκτικά) και έγινε το 1-0 υπέρ της «βασίλισσας». Το χαλαρό τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 56’ ο Ντι Μαρία με εν κινήσει σουτ κι ύστερα από ασίστ του Χεσέ. Στον επόμενο γύρο, οι Μαδριλένοι θα αναμετρηθούν με την Εσπανιόλ.

Με τον συνήθη ύποπτο, τον Μπαράλ να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ –κι όπως αποδείχθηκε «χρυσό»- η Λεβάντε που είχε στη σύνθεσή τους Καράμπελα και Βύντρα επικράτησε 1-0 της Ράγιο Βαγεκάνο και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού, πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί που την περιμένει πλέον η Μπαρτσελόνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: