Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Φρένο» σε Ολσεν από τον… Λαγό!!

«Φρένο» σε Ολσεν από τον… ΛαγόΜειώνεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Όλσεν από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πιθανότητες παραμονής του Λαγού αυξάνονται!

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από το ραντεβού το οποίο θα έχει ο Νταμπίζας με τον εκπρόσωπο του νεαρού άσου.

Λόγω του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών η τελική επαφή του Νταμπίζα με τον Λαγό και τον εκπρόσωπό του θα γίνει σήμερα, με στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για άλλα τρία χρόνια με αύξηση των αποδοχών του, που έχει σήμερα, αλλά χωρίς να ξεπερνάει το πλαφόν, που υπάρχει από την διοίκηση για τα συμβόλαια των παικτών, της δικής του φουρνιάς, που προέρχονται από τις Ακαδημίες.

Το θέμα του Λαγού είναι και ο λόγος, που έχει παγώσει η ιστορία του Δανού αμυντικού μέσου Ολσεν .

Είναι προφανές, ότι αν όλα πάνε καλά και σήμερα, η το πολύ αύριο έχει αίσιο τέλος το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τάσου Λαγού, τότε θα παγώσει το θέμα του Ολσεν, αφού αγωνίζεται σε μία θέση, όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Μέντες και τον Λαγό και σαν τρίτη λύση μπορεί να υπολογίζει τον Χρήστο Δώνη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: