Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Φυτανίδης: «Θα σκεφτούμε όταν πρέπει τον Ολυμπιακό»

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Μιλώντας μετά τη νίκη, έκανε λόγο για σοβαρότητα που έδειξε με τους συμπαίκτες του και ήρθε η πρόκριση.

Φυτανίδης: «Θα σκεφτούμε όταν πρέπει τον Ολυμπιακό»
Ο Σωκράτης Φυτανίδης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με εκτέλεση φάουλ και άνοιξε το δρόμο για την νίκη που κλείδωσε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για τη νίκη, αλλά και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η ομάδα συνεχίζει στο Κύπελλο, περνώντας από έναν αξιόλογο αντίπαλο που έχει καλή ομάδα. Και στα δύο παιχνίδια δείξαμε σοβαρότητα και πειθαρχία και πως μπαίνουμε πάντα για τη νίκη», τόνισε αρχικά.

Για την επόμενη φάση με τον Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να συγκεντρωθούμε απέναντι στον Άρη, οπότε καλό θα είναι να σκεφτόμαστε από εδώ και πέρα το πρωτάθλημα. Όταν φτάσει η ώρα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα σκεφτούμε τότε αυτό το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: