Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Κλείνει Πλέγα ο Παναθηναϊκός!!

Κλείνει Πλέγα ο ΠαναθηναϊκόςΣτην τελική ευθεία για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πλέγα από την Παναχαϊκή είναι ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η Sportday οι Σαραβάκος και Νταμπίζας είδαν το παιχνίδι της ομάδας της Πάτρας με την Καλλιθέα και αποφάσισαν να προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Θα καταβάλουν ένα μικρό ποσό και θα δώσουν κάποιους νεαρούς παίκτες για να πάρουν χρόνο στην Παναχαϊκή, με πιθανότερους τους Αποστολόπουλο και Μουζακίτη.

Ο Πλέγας θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του. Έκανε ντεμπούτο στη Football League πέρσι, πριν κλείσει τα 16 χρόνια ζωής.

Για τον Πλέγα είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του λόγω των προβλημάτων που υπήρξαν στην ομάδα πέρσι. Ο Τόνι Σαβέσκι ο οποίος είχε τσεκάρει τον νεαρό άσο σε ηλικία 12 ετών είχε πλέξει το εγκώμιό του.

«Αν ήταν δικό μου παιδί θα το πήγαινα στην Ολλανδία ή στην Ιταλία αμέσως. Παίκτη σε τέτοια ηλικία με τέτοια ποδοσφαιρική σκέψη δεν έχω ξαναδεί», είχε αναφέρει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: