Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Φύτα» να ‘σαι και μη φοβάσαι…

Από το «μένω, δεν μένω», ο Φυτανίδης επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ατρόμητου και με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί του Παναιτωλικού με σκορ 2-0 για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Φύτα» να ‘σαι και μη φοβάσαι…
Μετά από ένα δεκαήμερο που θα μπορούσε να τον έχει απομακρύνει από τον Ατρόμητο, ο Σωκράτης Φυτανίδης επιστρέφει στο βασικό σχήμα των «κυανόλευκων», ανοίγει το δρόμο για τη νίκη 2-0 και «σφραγίζει» την πρόκριση επί του Παναιτωλικού.

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος στην αναμέτρηση, πίεσε αρκετά τους Αγρινιώτες και έχοντας το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού παρακαταθήκη, πανηγύρισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επικρατήσει 4-0 του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι και απομένει η ρεβάνς στην Τρίπολη.

Το ένα τέρμα της συνάντησης ήρθε στο 50’ με τον Φυτανίδη να εκτελεί υπέροχα φάουλ, έξω από την περιοχή, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μανώλη Στεφανάκο. Από εκεί και πέρα, πίεσε περισσότερο, δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα ακόμα υπέροχο γκολ του Εντουάρντο Μπρίτο στο 80’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (81’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Μπάλλας, Γεωργίου, Φάμπιο, Ναπολεόνι (73’ Δημούτσος), Πίτου Γκαρσία (81’ Ούμπιντες).

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μελισσάς, Πασάς (39’ Σφακιανάκης), Μπακάκης (61’ Κουτρουμάνος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά, Γοδόι, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (57’ Μπούντιμιρ). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: