Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μητρόπουλος στο Metropolis: «Στην Αθήνα θεωρούν τον Άρη τελειωμένο βαθμολογικά»

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ Βίκτορας Μητρόπουλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για την κατάσταση στον Άρη και την οπτική γωνία της Αθήνας, σχετικά με την κατάσταση των κίτρινων. Τι είπε για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και… Σάββα Θεοδωρίδη!

Αναλυτικά:

Αρχικά τοποθετήθηκε στην στάση της Αθήνας σχετικά με την κατάσταση του Άρη: «Ο Άρης θεωρείται τελειωμένος στην Αθήνα από πλευράς βαθμολογίας. Το θέμα της προσωρινής διαταγής το πέτυχαν αυτοί που κυνηγούν την σωτηρία, αλλά δεν θα το αφήσουν έτσι, με όλα αυτά τα πράματα που ακούστηκαν για τα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης, γεννάνε τεράστια θέματα.

Για την ΕΠΟ και τον Άρη: «Το γεγονός ότι η ΕΠΟ αλλάζει στάση ανάλογα με τι καιρό έχει δεν είναι πρωτοφανές. Είναι θέμα σύγκρουσης συμφερόντων. Άμα γυρίσεις γύρω γύρω θα ακούσεις πολλά. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εάν ο Άρης δεν ανακάμψει στα επόμενα 1-2 παιχνίδια, μετά είναι δύσκολο να προλάβει το τρένο. Και αν έχει αυτή την βαθμολογική πτώση, δεν θα έχει δικαίωμα να σηκώσει κεφάλι σε θέματα οικονομικά κλπ. Είναι λυπηρό για μια ομάδα με τόσους φιλάθλους να ψάχνεται για τέτοια θέματα».

Για την ΚΜΑ και το πόρισμα: «Η λέσχη του Άρη που είναι ο κορμός της ομάδας, έχει ένα πόρισμα στα χέρια που θα πρέπει να το στείλει στον εισαγγελέα. Γιατί έχει αργήσει τόσο; Μήπως έχει κάτι να κρύψει; Θεωρώ πως ο Λάμπρος Σκόρδας που δεν έχει να κρύψει κάτι πρέπει να στείλει το πόρισμα στον εισαγγελέα».

Για τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Αυτές τις ανακοινώσεις που λέει ο ένας και μετά λέει ο άλλος δεν μου λένε τίποτα. Υπάρχει το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Προς το παρών το δεύτερο γκρουπ υπερισχύει με πολλές ομάδες από την Σούπερλιγκ κοντά της. Αυτό που μπορώ να πω πως διευρύνεται αυτός ο κύκλος και ίσως αυτές οι δηλώσεις να βοηθούν για να ανέβει το γκρουπ αυτό. Θα έρθουν και άλλοι. Αυτός ο συσχετισμός δεν έχει σχέση τώρα. Θα έχει σε δύο χρόνια που θα επιστρέψει και η ΑΕΚ. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως το μεγάλος κέρδος είναι να παίζεται καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τον Σάββα Θεοδωρίδη και τις δηλώσεις του: «Ο Σάββας διαμαρτύρεται γιατί δεν του γίνεται καλός ο καφές. Πλάκα κάνουμε τώρα; Είναι καλός άνθρωπος αλλά κάποιες φορές παρασύρεται. Από την άλλη και ο Πανόπουλος συνεχώς διαμαρτύρεται».

Τέλος αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας: «Το είχαμε πει και σε άλλη συνέντευξη πως ακόμα δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό! Θα μπορεί από του χρόνου όμως. Έχει κενά ο ΠΑΟΚ, ο Κατσουράνης δεν είναι κεντρικός αμυντικός μην τρελαθούμε τώρα. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα αλλάξουν κάποια πράματα. Δεν μπορεί ο Σπάθας να δίνει καθαρό πέναλτι και να παραπέμπεται. Μα ήταν πέναλτι καθαρό πώς να το κάνουμε. Είναι κανόνας, σε όλη την Ευρώπη». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: