Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ανερχόμενη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ως μια από τις πιο ανερχόμενες ομάδες της Ελλάδας χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας μετά το τέλος του παιχνιδιού και τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο.

«Ανερχόμενη ομάδα ο Παναθηναϊκός»
Για τον Παναθηναϊκό αλλά και για τις δυσκολίες του παιχνιδιού μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας. «Από τις πιο ανερχόμενες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου» τόνισε.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του λέγοντας ότι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και ότι δεν κλείστηκε στα καρέ τους μετά το τέρμα που δέχτηκε.

Ωστόσο ο 43χρονος πρώην τεχνικός της Κηφισιάς τόνισε ότι μόνο εμπειρίες παίρνουν οι παίκτες του από τέτοιου είδους παιχνίδια και τέλος, ευχήθηκε τα καλύτερα στους «πράσινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε τις δυσκολίες από το ξεκίνημα. Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα και θεωρώ πως είναι από τις ανερχόμενες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το πρόσωπο της ομάδας του:

«Δείξαμε ικανοποιητικό πρόσωπο και είχαμε αξιοπρέπεια. Δεν κλειστήκαμε στα καρέ μας. Μετά το γκολ επιτεθήκαμε για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Γενικά όμως, θεωρώ πως η ομάδα μας ήταν πολύ καλή. Μόνο εμπειρίες μπορούμε να πάρουμε και εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό».

Για τις αλλαγές του ημιχρόνου:

«Σίγουρα δεν έχουμε βαθύ ρόστερ και έπρεπε να φρεσκάρουμε την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας. Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητά μας. Ήταν ένα δυνατό τεστ για το ματς με το Φωκικό».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Φωκικό:

«Αν μου έλεγαν να μη γίνει το παιχνίδι θα το δεχόμουν για να πάμε χωρίς παραπάνω επιβάρυνση στο ματς με το Φωκικό. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, πάντα με το σωστό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: