Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Μπράβο, ρε μάγκες!!

Μάγκας ο ΟΦΗ που νίκησε 2-0 την Καλλονή στην παράταση, ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου ματς και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου, μάγκες και οι οπαδοί των δύο ομάδων που έφυγαν αγκαλιασμένοι απ’ το ΟΑΚΑ…

Μπράβο, ρε μάγκες!
Δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου και φίλαθλης συμπεριφοράς παρέδωσαν ΟΦΗ και Καλλονή στον επαναληπτικό Κυπέλλου που φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Η μονίμως ξεσπιτωμένη (κι επομένως αδικημένη) Καλλονή, ούσα μόνο τυπικά γηπεδούχος δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση σε έναν ψυχωμένο ΟΦΗ που πίστεψε στην πρόκριση και με τα γκολ των Περογαμβράκη (79’) και Παπάζογλου (107’) τελικά την πήρε.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έψαξαν μεθοδικά το γκολ μέχρι το τέλος, για να δικαιωθούν έντεκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όταν ο Περογαμβράκης έπιασε πολύ καλή κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το ματς στην παράταση.

Εκεί «μίλησε» ο Παπάζογλου, ο οποίος στο 107’ εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Σιδεράκη μετά από προσπάθεια του Ζε Εντουάρντο και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που έστειλε τους Κρητικούς στους «8» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα προκύψει από το Πανιώνιος-Αιγινιακός (1-0 είχε επικρατήσει η ομάδα του Αιγινίου στην έδρα της).

Κορυφαίος για την ομάδα του Σα Πίντο, ο οποίος αποβλήθηκε μερικά λεπτά πριν το τέλος, ήταν ο Ροβίθης που πέρασε ως αλλαγή στο 62' και μπορεί να μην σκόραρε, άλλαξε την εικόνα του αγώνα.

Μαθήματα -και μάλιστα δωρεάν- στους… συναδέλφους τους έδωσαν και οι λιγοστοί οπαδοί των δύο ομάδων. Σαν πραγματικοί φίλαθλοι αντιλήφθηκαν πως η όποια αντιπαλότητά τους εξαντλείται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης.

Οι εικόνες των οπαδών να αλλάζουν κασκόλ και χειραψίες και να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι στο τέλος «παίζει» να είναι και οι μόνες ελπιδοφόρες που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στο χώρο του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλονή: Σιδεράκης, Λεάντρο, Ζανουάνι, Βαλιός, Ποντάνι, Κεϊτά, Φαρία, Γιούκαρης (67' Ευαγγελιδάκης (91' Μαρσέλο), Γάλας (84' Καζάκης), Φουρλάνος, Νιαμπούγιου

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Στάθης, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Βερόν (73' Μπανούσης), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Όγιος (62' Ροβίθης), Περογαμβράκης (106' Κάλαϊτζιτς), ΠαπάζογλουΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: