Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Βασιλειάδης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Βασιλειάδης: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»Ο Κώστας Βασιλειάδης χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδια για το TOP 16 της Ευρωλίγκας μπάσκετ με την Εφές μιλώντας στην Sportday.

«Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό και γενικότερα είναι σε ανοδική πορεία. Δείχνει αρκετά φρέσκος ενώ διαθέτει ενέργεια. Ειδικά στο γήπεδό του είναι με την βοήθεια των φίλων του παίρνει έξτρα ώθηση», τόνισε ο φόργουορντ της τουρκικής ομάδας και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά και εμείς δεν θα παίξουμε με κατεβασμένα τα χέρια. Σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια είναι ότι η ήττα από τη Μάλαγα εντός έδρας μας πρόσθεσε πίεση και πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος. Ελπίζω και εύχομαι να κάνουμε την αρχή κόντρα στον Παναθηναϊκό ή έστω να δείξουμε ένα καλύτερο πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, διότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρωλίγκα».

Αναφερόμενος στην ομάδα του ο Βασιλειάδης στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα...

«Είχαμε τραυματισμούς και προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας έχοντας και τον κόουτς Αγγέλου που θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία», τόνισε, ενώ στάθηκε στο «κλειδί» του αγώνα…

«Η άμυνα που διαθέτει ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ενώ πιέζει ψηλά τα γκαρντ με παίκτες όπως ο Γκιστ με τον Λάσμε να είναι ο κυρίαρχος της φροντ λάιν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: