Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ταύρος» ο Ναβάρο!!

Φορτσάτος μπήκε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ναβάρο, ο οποίος έδειξε ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Δοκίμασε Παπαχρήστο, Πολλάλη ο Στάικος Βεργέτης. Αποχαιρέτισε ο Μπακασέτας.

«Ταύρος» ο Ναβάρο
Με φόρα μπήκε στην πρώτη του προπόνηση, έπειτα από τον τραυματισμό του, ο Τσίμο Ναβάρο. Ο Ισπανός έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα της Τετάρτη δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο στον προπονητή του, ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Από εκεί και πέρα ο Στάικος Βεργέτης δούλεψε τους παίκτες του σε ασκήσεις στην τακτική, με μπάλα, ενώ το πρόγραμμα τελείωσε με οικογενειακό διπλό.

Τα καλά νέα μπορεί να ήρθαν από τον Ναβάρο, ωστόσο υπήρχαν και τα άσχημα με τους Ερνάντεζ, Τσαμπούρη και Ουρτάδο να μένουν εκτός προπόνησης λόγω μικροτραυματισμών.

Πέρα από την προετοιμασία του Αστέρα ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη (19/1), ο προπονητής των Αρκάδων είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει δυο παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από ομάδες της Β’ εθνικής.

Οι Παπαχρήστος και Πολλάλης με θητεία στον Παναιγιάλειο και Γλυφάδα αντίστοιχα, εξετάστηκαν και αν στην πορεία πείσουν με τις ικανότητές του θα αποκτηθούν.

Τέλος, τα πράγματά του μάζεψε ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη και τον Άρη για να αγωνιστεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: