Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πάει για συνεργασία με Άουγκσμπουργκ!

Με αντιπροσωπεία της Άουγκσμπουργκ θα δειπνήσει προσεχώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης και θα συζητήσει για το γήπεδο, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. «Κλεισμένος» ο Αραβίδης.

Πάει για συνεργασία με Άουγκσμπουργκ
Στην Ελλάδα είναι από την Τετάρτη (15/1) ο αντιπρόεδρος της Άουγκσμπουργκ, Βάλτερ Σταύρος Σιάνος, αλλά και ο διαμεσολαβητής της στη χώρα μας, από το γραφείο Elite Players Management, Στέφανος Τρασανίδης. Μέχρι την Παρασκευή αναμένονται και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του γερμανικού συλλόγου, καθώς θα ακολουθήσει μια σειρά επαφών με τη διοίκηση της ΑΕΚ, όπως αναφέρει η «Sportday».

Την ίδια μέρα, μπορεί και το Σάββατο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα δειπνήσει μαζί τους και θα γίνει συζήτηση για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η κουβέντα θα έχει δύο άξονες. Η Άουγκσμπουργκ έφτιαξε το 2009 νέο γήπεδο, το οποίο είναι χωρητικότητας 30.600 θεατών με κόστος 45 εκατ. ευρώ και συνεργάζεται με την εταιρία «Sport 5», η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για να υπάρξει χορηγία στην «Αγια-Σοφιά».

Επιπλέον, θα μιλήσουν και για τις ακαδημίες με την προοπτική να συνεργαστούν και δεν αποκλείεται να γίνει ανταλλαγή παικτών. Μάλιστα, τα μέλη της Άουγκσμπουργκ θα βρεθούν στα Σπάτα αύριο για να παρακολουθήσει την προπόνηση των τμημάτων υποδομής, ενώ την Κυριακή θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών και πάρουν μια γεύση από ΟΑΚΑ.

Δικός της

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Αραβίδη. Εδώ και μέρες το θέμα πήγαινε καλά και πλέον απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες και φαντάζει δύσκολο αυτές να σταθούν εμπόδιο στη μετακίνηση του 27χρονου επιθετικού στους «κιτρινόμαυρους» το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: