Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τρέχει με... 700 ο Τσάβι!! (video)

Τις 700 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα θα φτάσει στο σημερινό παιχνίδι των «μπλαουγκράνα» με την Χετάφε για το Κύπελλο Ισπανίας ο Τσάβι. Πρώτος στην σχετική λίστα του συλλόγου ο έμπειρος μέσος.

Τρέχει με... 700 ο Τσάβι (video)
Πρώτος στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα είναι ο Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Χετάφε θα φτάσει τις 700 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η πρώτη συμμετοχή του 34χρονου μέσου της εθνικής Ισπανίας ήταν τον Μάιο του 1998 σε ένα φιλικό των «μπλαουγκράνα» με την Σαουθάμπτον, ενώ τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου ήρθε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο ισπανικό Σούπερ Καπ με την Μαγιόρκα, όπου και σκόραρε.

Η πιο επιτυχημένη περίοδος του Τσάβι ήταν από το 2008 ως το 2012 όταν και ήταν στον πάγκο της ομάδας ο Πεπ Γκουαρντίολα με τον οποίο η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε 14 τίτλους εκ των οποίων ήταν τρία ισπανικά πρωταθλήματα και δυο Champions League.

Τέλος, η καριέρα του αρχηγού της Καταλανικής ομάδας δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος είχε φτάσει πολύ κοντά στην έξοδο από το «Καμπ Νου».

Ακολουθεί το video με τα καλύτερα γκολ και ασίστ του Τσάβι Ερνάντες:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: