Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Ντου» στους πρωταθλητές!!

Ο Μιχάλης Στεφάνου μεταφέρει από τη Βαρκελώνη το πώς υποδέχονται τα καταλανικά ΜΜΕ την αποψινή μεγάλη μάχη τους ΣΕΦ.
Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν τα ΜΜΕ της Καταλονίας για το αποψινό σπουδαίο ματς του ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα. Τα ρεπορτάζ της τηλεόρασης κάνουν λόγο για ευκαιρία της ομάδας του Πασκουάλ να περάσει από ένα απ' τα πιο δύσκολα γήπεδα της Ευρώπης και να γίνει φαβορί από νωρίς στον όμιλο. Εκτενείς είναι φυσικά και οι αναφορές τόσο στην επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Πειραιά, όσο και στον πρώτο μεγάλο στόχο της Μπάρτσα το καλοκαίρι, τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο οι μπλαουγκράνα θα βρουν απόψε απέναντί τους.
Οι δύο μεγαλύτερες εφημερίδες αφιερώνουν σημαντικό χώρο στην αποψινή μάχη, σημειώνοντας ότι το sold out από τους φίλους του Ολυμπιακού θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα. Τονίζουν, επίσης, ότι η συμμετοχή του Ναβάρο θα κριθεί την τελευταία στιγμή,
MUNDO DEPORTIVO: “Ντου” στους πρωταθλητές
“Η Μπάρτσα επισκέπτεται τον Ολυμπιακό του Σπανούλη με στόχο το 3-0 στο ΤΟΡ 16. Οι μπλαουγκράνα έχουν νικήσει τον βασιλιά της Ευρώπης στις 6 από τις τελευταίες 7 αναμετρήσεις. Ιδιαίτερη στιγμή για τον Παπανικολάου η επιστροφή του στον Πειραιά"
SPORT: Πρόκληση στο έδαφος του Σπανούλη
“H Mπάρτσα δοκιμάζει απόψε την βελτίωσή της στην Αθήνα απέναντι στους διπλούς Πρωταθλητές. Μια νίκη θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθηση και τις πιθανότητες πρόκρισης. Aνάλογα με το πώς θα αισθανθεί ο Ναβάρο θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του ή όχι. Η επιστροφή του Παπανικολάου έχει εκτινάξει τον ενθουσιασμό και το γήπεδο θα είναι γεμάτο από 14.000 κόσμο. Και ο Ντόρσεϊ επιστρέφει στο γήπεδο της πρώην ομάδας του”.
Φυσικά και οι δύο εφημερίδες φιλοξενούν δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Πασκουάλ: “Είναι η πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης. Πάμε καλά, αν και όλα μπορεί να ανατραπούν αν πάσα στιγμή”. Παπανικολάου: “Θα είναι περίεργα. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα και όμορφες αναμνήσεις”. Χουέρτας: “Υπέφεραν από μια πολύ βαριά ήττα στο Μιλάν και χωρίς αμφιβολία θα τους επηρεάσει”.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: