Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Και πρόταση από το Κατάρ για τη Βαλένθια!!

Όχι μια αλλά τρεις προτάσεις κατατέθηκαν για την απόκτηση των μετοχών της Βαλένθια. Μια εξ αυτών από την Qatar Investment Authority.

Και πρόταση από το Κατάρ για τη Βαλένθια!
Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προτάσεων απόκτησης των μετοχών της Βαλένθια από την Bankia έφερε μια μεγάλη θετικότατη εξέλιξη!

Τα ισπανικά ΜΜΕ και ειδικότερα τα τοπικά μέσα της περιοχής αναφέρουν ότι κατατέθηκαν συνολικά τρεις προτάσεις για τις «νυχτερίδες» και όχι μόνο αυτή του Πέτερ Λιμ η οποία φερόταν να ήταν και η μόνη που υπήρχε!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες η πρόταση του ινδονήσιου επιχειρηματία, η οποία προέβλεπε άμεσα διαθέσιμα περισσότερα από 100 εκατομμύρια για μεταγραφές και το γήπεδο είναι η χειρότερη!

Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις προτάσεις και πιθανότατα η καλύτερη προέρχεται από την Qatar Investment Authority, κρατική εταιρεία επενδύσεων του Κατάρ!

Πλέον άμεσα οι διοικούντες την Bankia καλούνται να πάρουν την απόφασή τους και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αγορά των μετοχών της ισπανικής ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: