Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Βόμβα» Βούκσεβιτς στον Λεβαδειακό!!

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Σίμον Βούκσεβιτς, ο οποίος έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ο Λεβαδειακός!

«Βόμβα» Βούκσεβιτς στον Λεβαδειακό!
Μόνο οι λεπτομέρειες μένουν, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σίμον Βουκσεβιτς στην ομάδα του Λεβαδειακού σύμφωνα με τα τελευταίες πληροφορίες.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη πόλη της Λειβαδιάς και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Επιπλέον, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είχε ακουστεί και παλαιότερα για ελληνική ομάδα και πιο συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακού.

Τότε, για διάφορους λόγους δεν είχε πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή αλλά αυτή τη φορά πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα για να «χαλάσει» κάτι.

Καριέρα

Το βιογραφικό του Βούκσεβιτς είναι ιδιαίτερα πλούσιο: Έχει αγωνιστεί σε Παρτιζάν, που ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, στη Ρωσική Σατούρν (με επτά εκατομμύρια ευρώ κόστος μεταγραφής), στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (τέσσερα εκατομμύρια ευρώ), στην Αγγλία με τη φανέλα της Μπλάκμπερν Ρόβερς, στην ουκρανική Καρπάτι, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Βοϊβοντίνα.

Εθνική ομάδα

Έχει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Σερβίας, ενώ μετά τη διάσπαση φόρεσε 48 φορές το εθνόσημο του Μαυροβουνίου.

Τίτλοι

Έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα στη χώρα του, ενώ στη θητεία του στην Πορτογαλία κατέκτησε στο Σούπερ Καπ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: