Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Υποχρέωση ήταν και πάει…!

Ο Παναθηναϊκός… έβγαλε την υποχρέωση κόντρα στον Ηρακλή, επικρατώντας 1-0 και στα Ψαχνά, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά και το 3-0 του πρώτου ματς.

Υποχρέωση ήταν και πάει…
Ένα γκολ από τον Ατζαγκούν ήταν αρκετό για να περάσει με νίκη και από τα Ψαχνά, ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 1-0 του Ηρακλή, «σφραγίζοντας», παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς να «φορτσάρουν» ιδιαίτερα οι «πρασίνοι» σκόραραν με τον Νιγηριανό στο 71’, ενώ κέρδος για τον Αναστασίου, είναι η επανεμφάνιση του Μπαϊράμι μετά από τέσσερις μήνες. Ο Σουηδός αγωνίστηκε για 57’ λεπτά, έδειξε όμως πως χρειάζεται ακόμα παιχνίδια στα πόδια του, για να βρει ρυθμό. Με Ολυμπιακό Βόλου ή Αστέρα Μαγούλας, στην επόμενη φάση οι «πράσινοι».

Το ματς:


Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον Ηρακλή Ψαχνών, για τον επαναληπτικό, την στιγμή που και για τον Παναθηναϊκό ήταν κάτι παραπάνω από τυπική διαδικασία. Αυτό, ακριβώς, φάνηκε και στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού, με τα μάτια να είναι στραμμένα στον Μπαϊράμι, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από τέσσερις μήνες.

Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν… σχεδόν ανύπαρκτες. Ο Ηρακλής προσπάθησε να βγει στην επίθεση, να αιφνιδιάσει τους «πράσινους» αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε σε καμία περίπτωση. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός είχε κυκλοφορία, έφτασε έξω από τα καρέ του Αθανασόπουλου, αλλά στις δύο περιπτώσεις που έφτασε κοντά στο γκολ, δεν το πέτυχε. Το 0-0 του πρώτου μέρους ήταν μάλλον δίκαιο, αν λάβουμε υπόψη μας την εικόνα της αναμέτρησης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό. Πολύ χαμηλό. Οι δύο ομάδες, έδειχναν από την αρχή, πως είναι συμβιβασμένες με το 0-0. Ο Αναστασίου «φρέσκαρε» λίγο την ομάδα του, απέσυρε τον Μπαϊράμι, ο οποίος έδειξε πως του λείπουν παιχνίδια και πέρασε τον Αμπέντ, δίνοντας άλλο αέρα στους πράσινους. Λίγο αργότερα ήρθε και το γκολ με τον Ατζαγκούν, να το πετυχαίνει σε κενή εστία.

Μετά το γκολ από τους φιλοξενούμενους, τα Ψαχνά πήραν μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησαν να μπουν στην περιοχή του Κοτσόλη, απείλησαν με τον Ντελέκο, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα, μπροστά στον κόσμο τους, που μαζί με τους οπαδούς των «πρασίνων» γέμισαν το γήπεδο στην Εύβοια. Το τελικό 1-0, έδωσε και τυπικά την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, στέλνοντάς στον στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Μαγούλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος (55’ Γκεμίσης), Νικολόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος (46’ Τζιμόντζι), Πατσατζόγλου, Καλαϊτζίδης, Κοιλιάρας, Τσούτσης, Ντάνιελ, Μπουμάλ (46’ Ντελέκος)

Στον πάγκο: Ανδρούτσος, Ντούμας, Παλαιολόγος, Κρητικός

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Ζέκα (74’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (57’ Αμπέντ), Καρέλης (67’ Μουζακίτης).

Στον πάγκο: Ταμπάκης, Κουτσουμπής, Μαρινάκης, Μπαλμπόα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: