Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Εζίλ: «Ο Ροζίτσκι είναι ο καλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μεσούτ Εζίλ για τον συμπαίκτη του στηn Άρσεναλ, Τόμας Ροζίτσκι. Όπως τόνισε, ο Τσέχος ποδοσφαιριστής είναι ο καλύτερος στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Εζίλ: «Ο Ροζίτσκι είναι ο καλύτερος στην Πρέμιερ Λιγκ»
Στους κορυφαίους μέσους της Πρέμιερ Λιγκ ανήκει ο Τόμας Ροζίτσκι σύμφωνα με τον Μεσούτ Εζίλ. Όπως δήλωσε ο Γερμανός άσος, του αρέσει να αγωνίζεται μαζί του, ενώ και στην Άρσεναλ είναι χαρούμενοι που έχουν έναν ποδοσφαιριστή σαν και αυτόν ως συμπαίκτη.

«Είμαστε παρόμοιοι στο παιχνίδι μας. Είμαστε δυνατοί όταν έχουμε την μπάλα, παίζουμε γρήγορα και το διασκεδάζω πολύ, παίζοντας μαζί του», τόνισε αρχικά ο Γερμανός μέσος και πρόσθεσε:

«Κατά την άποψή μου, ο Τόμας ανήκει στους κορυφαίους μέσους στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν βλέπουμε το πόσα πολλά δίνει για την ομάδα και το πως απολαμβάνει την μπάλα, μας κάνει ευτυχισμένους που έχουμε έναν παίκτη σαν και αυτόν μαζί μας».

Για την αγγλική ομάδα ανέφερε: «Πριν έρθω στην Άρσεναλ, ήξερα ότι η ομάδα άνηκε στους κορυφαίους πέντε συλλόγους της Ευρώπης» και συμπλήρωσε:

«Ήξερα ότι ήταν προικισμένοι τεχνικά οι συμπαίκτες μου, αλλά και δυνατοί, θα το δείτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όταν κάνουμε ασκήσεις με την μπάλα, η οποία είναι πάντα σε κίνηση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: