Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δύσκολα προλαβαίνει ο Λαγός!!

Δύσκολα προλαβαίνει ο ΛαγόςΔύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βέροια ο Λαγός.

Ο νεαρός άσος του τριφυλλιού και στη σημερινή προπόνηση δεν κατάφερε να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς μη έχοντας ξεπεράσει τελείως τις ενοχλήσεις που αισθάνεται.

Αυτόματα μειώνονται αρκετά οι πιθανότητες να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην έχει στις τάξεις της και τον έτερο αμυντικό χαφ.

Ο λόγος για τον Μέντες, ο οποίος δεν ακολούθησε σήμερα ομαδικό πρόγραμμα. Θα προσπαθήσει αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με τους υπεύθυνους να εκτιμούν ότι τελικά θα είναι στη διάθεση του Αναστασίου.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσει κανείς από τους δύο να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τη Βέροια τότε ενδεχομένως ο Γιάννης Αναστασίου να διαφοροποιήσει το σύστημα της ομάδας σε 4-2-3-1 με τους Ζέκα και Δώνη σε ρόλο αμυντικών χαφ.

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Όσοι ξεκίνησαν τον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Απουσίαζε ο Πέτριτς με άδεια για προσωπικούς λόγους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: