Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Ικανοποιημένος έμεινε από το 2-2 στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά όχι και με την εμφάνιση της ομάδας του, ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος»
Η συνολική εικόνα της Skoda Ξάνθης στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη δεν άφησε ευχαριστημένο τον Ράινερ Μάουρερ. Η ακριτική ομάδα κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό από το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής που έγινε στο Παγκρήτιο αν και είχε το εις βάρος της 2-0 από το 18’, αλλά ο 54χρονος τόνισε πως δεν τον χαροποίησε η απόδοση της ομάδας του.

«Είναι ωραία που είμαι ξανά στην Κρήτη και στο Παγκρήτιο και βλέπω γνώριμα πρόσωπα. Ήταν άσχημο παιχνίδι για εμάς, καθώς παρότι ξεκινήσαμε καλά είχαμε την ευκαιρία στην αρχή του αγώνα με το δοκάρι, μετά δεχθήκαμε δυο γκολ από τον Εργοτέλη. Φαινόταν ότι θα ήμασταν άτυχοι όμως στα άλλα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν ήταν προπονητής του ΟΦΗ και πρόσθεσε:

«Βάλαμε όμως το γκολ στο 23’, μπήκαμε και πάλι στη στο παιχνίδι και παίξαμε καλά μετά. Είχαμε επιθέσεις, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν συνεχίσαμε το παιχνίδι μας. Παλέψαμε όμως και πήραμε τον βαθμό που είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: