Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Κατσικάρης: «Φυσικά και έχει ενδιαφέρον»

Το σημερινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έχει ενδιαφέρον επεσήμανε ο Φώτης Κατσικάρης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ενώ ξεκαθάρισε ότι θα μπορέσει να διαπιστωθεί εάν ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να αντιδράσει.

Κατσικάρης: «Φυσικά και έχει ενδιαφέρον»
Ο Φώτης Κατσικάρης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 υπογράμμισε ότι δεν γίνεται ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς να έχει ενδιαφέρον απαντώντας σε μια συζήτηση η οποία έχει αναπτυχθεί για το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο πρώην τεχνικός της Μπιλμπάο επεσήμανε ότι στο σημερινό ματς θα διαπιστωθεί και η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

«Είναι και οι δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το κατά πόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιδράσει», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Το γόητρο ξέρουμε πόσο υψηλά είναι και στις δύο ομάδες. Αδιάφορο να είναι το παιχνίδι είναι απίθανο. Ίσως να μην έχει την τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι», τόνισε ο Φώτης Κατσικάρης στην αρχή της συνομιλίας που είχε με τους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη και συνέχισε:

«Θα μπορέσουμε να δούμε εάν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει αυτό που είδαμε από το προηγούμενο ντέρμπι και εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό το τούνελ που βρίσκεται, στο τελευταίο χρονικό διάστημα», τόνισε.

Ο Φώτης Κατσικάρης ξεκαθάρισε ότι φυσικά και υπάρχει ενδιαφέρον στο ματς…

«Είναι και οι δύο πολύ μεγάλες ομάδες, διαφορετικές ομάδες. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι κατά πόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να αντιδράσει. Χαμηλό σκορ θα έχουμε σίγουρα. Πιστεύω ότι αυτό θέλει ο ΠΑΟ και αυτό που του έχει δώσει τις νίκες. Ξεκινά και τελειώνει με την άμυνά του. Ο Παναθηναϊκός ίσως να είναι η καλύτερη ομάδα στο σημείο αυτό. Οι παίκτες είναι στρατιώτες σε ό,τι λέει ο προπονητής τους. Αυτό και είναι η συνταγή της επιτυχίας. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο Διαμαντίδης ο οποίος ανοίγει τις άμυνες. Ο Φώτσης έχει βελτιωθεί γιατί όσο και περίεργο να φαίνεται δεν είχε προσαρμοστεί. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή και έτσι και δεν λειτουργήσει κάτι τότε κάτι χαλάει», ανέφερε.

Ο Φώτης Κατσικάρης σχολίασε και την απόφαση της αστυνομίας για την πραγματοποίηση του τελικού Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη στο Ηράκλειο χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων…

«Όσοι είμαστε στο μπάσκετ πιστεύουμε ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Είναι οπαδοί που μπορούν να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα πολύ καλή και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Στο Ηράκλειο υπάρχουν οπαδοί και από τις δύο ομάδες», είπε ο Φώτης Κατσικάρης…

«Μετά από χρόνια βλέπουμε του Έλληνες προπονητές να έχουν ξεχωρίσει στην επίθεση», τόνισε –αρχικά- για τις πολλές… μετακομίσεις των Ελλήνων προπονητών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συνέχισε:

«Είναι η προετοιμασία τους για κάθε παιχνίδι. Η πίεση κάτω από την οποία δουλεύουν τόσα χρόνια και άλλα στοιχεία που έχουν βοηθήσει. Σε αυτό όμως πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους μεγάλους προπονητές που έχουν δουλέψει στην Ελλάδα γιατί ήρθαν εδώ και μας πίστεψαν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: