Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Με δύο Μπεργκ ακόμα, θα...!

«Ντου από Παντού» για το τρίποντο του Παναθηναϊκού στην Βέροια, για ποιο λόγο η ομάδα χρειάζεται… δυο Μπεργκ ακόμα και για την επιβεβαίωση περί εκτός έδρας! Και τι δεν έκανε ο Μπεργκ στην Βέροια. Απίστευτη εμφάνιση. Σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα και την οδήγησε σε ένα σχετικά εύκολο τρίποντο.
Στόπερ και χαφ
Κι εδώ που τα λέμε, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από δυο Μπεργκ ακόμα. Έναν παίκτη τέτοιας κλάσης για στόπερ κι άλλον έναν για κεντρικό χαφ.
Θα ανέβαινε σκαλοπάτια
Αν, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός διέθετε τρείς Μπεργκ στην ενδεκάδα του, έναν σε κάθε γραμμή, κι όχι έναν, τότε δεν θα μιλάγαμε αυτή τη στιγμή μόνο για το αν θα μπει απλά στα πλέι οφ η ομάδα. Αυτή την εντύπωση δίνει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή. Ότι με δυο παίκτες – προσωπικότητες ακόμα, θα ανέβαινε επιτόπου σκαλοπάτια.
Με το λαβράκι
Τώρα θα πει κάποιος «εύκολο είναι να πάρεις δυο Μπεργκ;». Σωστό κι αυτό. Τέτοιοι παίκτες κοστίζουν. Κι ακριβά, μάλιστα. Άλλο ότι στον Παναθηναϊκό βρήκαν την ευκαιρία με τον Σουηδό και δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Ήταν πολύ ευνοϊκή η συγκυρία και την εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι πράσινοι. Λαβράκι αποδείχθηκε ο Μπεργκ.
Μια η άλλη
Οι πράσινοι, μάλιστα, επιβεβαίωσαν αυτό που γράφαμε και χθες το βράδυ από την στήλη πριν από το ματς. Ότι εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό. Και μετά το σημερινό τρίποντο στην Βέροια έφτασε πια τους 17 β. σε 10 ματς μακριά από την Λεωφόρο. Στα ίδια παιχνίδια στο γήπεδό του έχει 19 πόντους. Μια η άλλη, δηλαδή.
Έφτασε τον ΠΑΟΚ
Με τους 17 β., λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον την ίδια συγκομιδή με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Μόνο ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, δηλαδή. Άρα, είναι ένα ζήτημα για την ομάδα του Αναστασίου τι γίνεται εντός έδρας.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: