Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δύο τα… μέτωπα!

Καθημερινές είναι οι επαφές της διοίκησης του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας, με στόχο την απόκτηση σέντερ φορ και τερματοφύλακα που θα αντικαταστήσει τον Χακόμπο.

Δύο τα… μέτωπα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να βρίσκονται κοντά σε κάποιον επιθετικό, ενώ παράλληλα κινούνται για την απόκτηση τερματοφύλακα, εφόσον αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα ο Σανθ Χακόμπο.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο έχουν αποφασίσει πως δεν θα κρατήσουν άλλον τον Ισπανό τερματοφύλακα και έχουν ενημερώσει (ακόμη και εντός των τειχών) ότι θα υπάρξει προσθήκη για τον… άσο. Μάλιστα, συζητείται σοβαρά η περίπτωση του Γκσπούρνινγκ.

Για τον επιθετικό ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει κάποιο δυνατό όνομα, ο οποίος θα έχει και δημιουργικές ικανότητες. Ο Χουμπ Στέφενς, από την πλευρά του, έχει προτείνει παίκτες και από την Bunseliga, ενώ υπάρχει μία λύση και από την Ισπανία. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανήκουν σε κάποια ομάδα και δεν μένουν άμεσα ελεύθεροι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα κλείσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολλανδός μας έχει προετοιμάσει με τη δήλωση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου, όταν είπε πως «ο φορ που θα πάρουμε θα είναι έκπληξη για όλους».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: