Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Περόνε: «Υπομονή και δίκαιη νίκη»

Ο Εμάνουελ Περόνε που σημείωσε το νικητήριο γκολ, στάθηκε στην υπομονή που επέδειξε η Καλλονή, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ

Περόνε: «Υπομονή και δίκαιη νίκη»
Σαν επιβράβευση για την ταλαιπωρία που υφίσταται η ομάδα της Καλλονής, χαρακτήρισε το τρίποντο μέσα στα Γιάννενα, ο Εμάνουελ Περόνε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. «Πιστεύω ότι είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και δεν τα παρατήσαμε. Με βάσει τις ευκαιρίες που κάναμε νομίζω ότι είναι δίκαιο το σκορ. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί ταλαιπωρούμαστε από τα συνεχή ταξίδια και ότι βαθμό παίρνουμε είναι πολύ σημαντικός. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα θα κοιτάξουμε το επόμενο και έτσι θα συνεχίσουμε. Πέρα από το γκολ που για εμένα προσωπικά είναι σημαντικό γιατί τόσο καιρό ταλαιπωρούμε από τραυματισμούς, σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε».

Mε τη σειρά του Γιώργος Μανούσος σημείωσε: «Σε καμία στιγμή δεν σκεφτήκαμε ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Στο ημίχρονο είπαμε ότι το παιχνίδι θα γυρίσει, το πιστέψαμε και είδατε ότι είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Νομίζω ότι κάναμε ένα μεγάλο διπλό σε μία καλή έδρα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια αυτή τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: