Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Γεωργιάδης: «Με θέλει η ΑΕΚ»

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του, αποκάλυψε ο Γιώργος Γεωργιάδης σε Mέσο της πατρίδας του. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ομάδα του, την Εθνική Ελλάδος και τη ζωή του ως τώρα.

Γεωργιάδης: «Με θέλει η ΑΕΚ»
Στόχος της ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο serraikanea.gr. O παίκτης του ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι η «Ένωση» έχει ήδη δείξει το ενδιαφέρον της, ωστόσο εκείνος σκέφτεται μόνο τον ΠΑΟΚ προς το παρόν.

Ο μεσοεπιθετικός μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την πρώην ομάδα του (Πανσερραϊκός), την Εθνική Ελλάδος, την αγωνιστική του
κατάσταση αλλά και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά:

- Είναι απορία πολλών φιλάθλων –Σερραίων και όχι μόνο- το αν περνάς καλά στον ΠΑΟΚ κι αν τελικά μετάνιωσες για την επιλογή σου να μεταγραφείς εκεί...

"Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα ήμουν ενεργό μέλος της και όλα κυλούσαν ωραία. Έπαιζα συχνά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη που τη χρονιά εκείνη, ως πρώτη χρονιά, πιστεύω ήταν καλή. Στη δεύτερη χρονιά έχασα πολύ μεγάλο έδαφος λόγω τραυματισμού στο πέλμα που με κράτησε έξω απ’ την 4η αγωνιστική μέχρι την τελευταία. Και φέτος ξεκίνησα να παίζω αλλά αργότερα έχασα τη θέση μου. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν αισθάνεται καλά όταν δεν παίζει. Έτσι κι εγώ τώρα που δεν παίζω δεν είμαι καλά! Και φυσικά δε μετάνιωσα για την επιλογή μου, που ήρθα στον ΠΑΟΚ".

- Πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να είναι εκτός πλάνων προπονητή, μπορείς να βρεις κίνητρο να δουλεύεις συνεχώς δίχως ανταπόκριση;

"Δεν είναι εύκολο αλλά το μόνο εύκολο είναι να τα παρατήσεις. Πρέπει να δουλεύεις καθημερινά γιατί όταν σου ζητηθεί να παίξεις οφείλεις να είσαι πανέτοιμος. Ο προπονητής επίσης μπορεί ν’ αλλάξει οπότε δουλεύεις για σένα!"

- Είναι αλήθεια τα όσα ακούστηκαν για την ΑΕΚ; Θα είναι αυτή η επόμενη ομάδα σου;

"Υπήρχε ενδιαφέρον αλλά προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ".

- Κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Φέτος είναι χρονιά Μουντιάλ, τι πιστεύεις ότι μπορεί να καταφέρει στη Βραζιλία;

"Η Εθνική ομάδα έχει πλέον μέταλλο μεγάλης ομάδας. Μας σέβονται περισσότερο και πιστεύω με το πάθος, την ψυχή και
την ικανότητα που διαθέτουμε ως χώρα μπορούμε να κάνουμε καλή πορεία!"

- Πολλοί ζηλεύουν τους ποδοσφαιριστές για όσα κερδίζουν οικονομικά. Πολύ περισσότερο σε περίοδο κρίσης για τη χώρα όπως αυτή που διανύουμε. Εσένα πόσο σ’ έχει επηρεάσει η κρίση;


"Είναι απολύτως φυσιολογικό να μας κρίνουν σκληρά γιατί μερικοί παίρνουμε αρκετά χρήματα αλλά πιστεύω πως ό,τι αξίζεις παίρνεις σε βάθος χρόνου! Εννοείται πως η κρίση μας έχει επηρεάσει κι εμάς..."

- Κεφάλαιο Πανσερραϊκός. Τι σημαίνει για σένα;

"Ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα που αγάπησα από μωρό παιδί. Πήγαινα μαζί με τον παππού μου στο γήπεδο σχεδόν κάθε Κυριακή. Είχα την τιμή ν’ αγωνιστώ σ’ αυτή την ομάδα και στεναχωριέμαι πάρα πολύ για την κατάληξη που έχει τώρα. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο στη ζωή. Έτσι και τώρα. Πιστεύω οι κύριοι που ανέλαβαν την ομάδα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο να καταφέρουν την άνοδο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια κι εύχομαι ο κόσμος να τους στηρίξει. Ημουν, είμαι και θα είμαι Πανσερραϊκαρα"!

- Θέλω να συγκρίνεις τη ζωή στις Σέρρες με τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

"Η ζωή στις Σέρρες ήταν σαφώς καλύτερη γιατί εκεί μεγάλωσα και με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμασταν από μικροί. Οι φίλοι μου και κυρίως η οικογένειά μου ήταν πάντοτε δίπλα μου!"

- Ποια είναι τα χόμπι σου;

"Όταν έχω ελεύθερο χρόνο μ’ αρέσει να βλέπω ταινίες στον κινηματογράφο, να παίζω Play Station και να βγαίνω βόλτες με φίλους..."

- Έχεις στερηθεί πράγματα για να φτάσεις σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο, μετάνιωσες ποτέ;

"Ασφαλώς κι έχω στερηθεί πολλά πράγματα κυρίως όταν ήμουν πιο μικρός. Όλα τα παιδιά στην ηλικία μου έβγαιναν έξω αλλά εγώ δεν πήγαινα γιατί ο πατέρας μου -τον οποίο ευχαριστώ- με κρατούσε μέσα, μερικές μάλιστα φορές με το ζόρι! (γέλια) Ποτέ δεν έκανα καταχρήσεις. Φυσικά δε μετάνοιωσα για τίποτα γιατί δεν μου έλειπαν αυτά!"

- Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής τι θα ‘θελες να ‘σαι;

"Δε σκέφτηκα ποτέ τι θα έκανα αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Από μικρός ήμουν με μια μπάλα στα πόδια..."

- Η καλύτερη και η χειρότερη ποδοσφαιρική σου στιγμή;

"Η καλύτερη μου στιγμή; Δεν ήταν μόνο μία. Δε μπορώ να ξεχωρίσω αλλά πιστεύω η πρώτη άνοδος με τον Πανσερραϊκό στην Α’ Εθνική, σίγουρα η κλήση μου στην Εθνική ομάδα όσο ήμουν στον Πανσερραϊκό κι η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, είναι οι καλύτερες που μου μένουν! H χειρότερη ήταν όταν πέσαμε κατηγορία την πρώτη φορά και πέρυσι που έχασα σχεδόν 5 μήνες για τραυματισμό! Είχα κι ένα σπάσιμο περόνης στον Πανσερραϊκό αλλά δε μου στοίχισε τόσο".

- Θα ήθελες να κάνεις οικογένεια και παιδιά, είναι στα μελλοντικά σου σχέδια;


"Φυσικά και θα ‘θελα οικογένεια και παιδιά. Λατρεύω τα παιδιά απλά αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα και ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να το κάνω!"

- Πόσο σ’ έχει στηρίξει η οικογένειά σου;

"Η οικογένειά μου με στήριξε και με στηρίζει κάθε μέρα. Από πιτσιρίκι μέχρι και τώρα είναι συνέχεια κοντά. Σε όλες τις στιγμές, και κυρίως στις δύσκολες γιατί στις καλές είναι όλοι κοντά σου... Τους αγαπώ!"

- Το πιο τρελό σου όνειρο;
"Το όνειρό μου είναι να παίξω σ’ ένα απ’ τα κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού!"

- Η πολιτική έχει θέση στη ζωή σου;

"Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: