Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Στην έξοδο ο Βασιλείου!

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό θα αποτελέσει ο Στέλιος Βασιλείου. Αρνητικά απάντησε στην πρόταση της διοίκησης για επέκταση συμβολαίου ο νεαρός φορ, που πιθανότατα θα πωληθεί.

Στην έξοδο ο Βασιλείου
Η ρήξη στις σχέσεις του Στέλιου Βασιλείου με τη διοίκηση του Λεβαδειακού είναι οριστική. Ο νεαρός επιθετικός δεν αποδέχτηκε τη νέα πρόταση που του έγινε για διετή επέκταση του συμβολαίου του , που λήγει το Δεκέμβριο του 2014. Ο ποδοσφαιριστής είναι χολωμένος καθώς θεωρεί πως ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του φέτος (11 εμφανίσεις με μόλις 422 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα) έχει να κάνει με την άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Η αποχώρησή του από την ομάδα μετά από 6,5 χρόνια παρουσίας είναι δεδομένη και εκκρεμεί το πότε θα συμβεί αυτό. Οι Βοιωτοί λογικά θα επιδιώξουν την πώλησή του, καθώς ο 22χρονος άσος από την 1η Ιουλίου αποκτά δικαίωμα να υπογράψει για να μετακομίσει το 2015 σε ομάδα της αρεσκείας του ως ελεύθερος. Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει υπάρξει από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα (φήμες έκαναν λόγο για την ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης), ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Στο μεταξύ, ίσως και σήμερα να ανακοινωθούν οι μεταγραφές των Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ και Σίμον Βούκτσεβιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: