Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Για αυτό "έκοψε" τον Νίνη ο Στέφενς!!

Τι έκανε στην προπόνηση ο νεαρός άσος και εκνεύρισε τον Στέφενς και γιατί η παραμονή του στον Δικέφαλο μετά τη λήξη του δανεισμού του είναι πολύ δύσκολη; Η απάντηση με ένα κλικ!Ο Σωτήρης Νίνης φαίνεται πως περνάει δύσκολες ημέρες στον ΠΑΟΚ, καθώς όχι μόνο έχει χάσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, αλλά στα τελευταία ματς μένει και εκτός αποστολής. Η αλήθεια είναι πως σε αντίθεση με την αρχή της σεζόν, ο νεαρός άσος το τελευταίο διάστημα ήταν ντεφορμέ, κάτι που φυσικά είχε αντίκτυπο και στην απόδοση της ομάδας.
Αυτό όμως που... τρέλανε τον Χουμπ Στέφενς, με συνέπεια να τον «τιμωρήσει» αφήνοντας τον εκτός αποστολής, ήταν το γεγονός πως σε μία προπόνηση ήταν... λούφα και παραλαγή όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty».
Ο Ολλανδός τεχνικός, που η αλήθεια είναι πως έχει... ένα θεματάκι με τους Έλληνες παίκτες, εκνευρίστηκε πάρα πολύ με τον Νίνη και «κόβοντάς» τον από την αποστολή ήθελε να του στείλει ένα μήνυμα.
Βέβαια, με την άφιξη του Μάαρτενς τα πράγματα για τον «μετριότατο» μέχρι τώρα στην σεζόν διεθνή άσο έγιναν ακόμα χειρότερα, αφού και να μπει στην αποστολή στο επόμενο παιχνίδι, το πιθανότερο είναι να δει το ματς από τον πάγκο.
Ο Νίνης πήρε τις ευκαιρίες του στον ΠΑΟΚ, όμως δεν τις αξιοποίησε και για αυτό και η παραμονή του στην ομάδα μετά την λήξη του δανεισμού του, βρίσκεται στον... αέρα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: