Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο κακός «οιωνός» για τον Άρη!!

Αρκετά λιγότερους βαθμούς -σε αντίστοιχο αριθμό αγώνων- από τις δύο σεζόν που υποβιβάστηκε έχει μέχρι στιγμής ο Άρης που «σπάει» συνεχώς τα αρνητικά του ρεκόρ.

Ο κακός «οιωνός» για τον Άρη
Ο Άρης κατάφερε να πάρει έναν πόντο από το ματς με τον Ατρόμητο, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες και ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε «σεφτέ» παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό στη δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων».

Ωστόσο, η συνολική συγκομιδή της ομάδας είναι πολύ κακή. Χειρότερη και από τις δύο φορές που η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή έχει 12 βαθμούς ύστερα από 20 αγωνιστικές, ενώ το 2004-05 όταν και έπεσε στη Β’ Εθνική, είχε μαζέψει 19 πόντους στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών και 16 βαθμούς το 1996-97, ενώ αγωνιστικά είχε 19. Του είχαν αφαιρεθεί όμως τρεις πόντοι λόγω γκάφας που έγινε με τα δελτία των παικτών σε ματς με τον Αθηναϊκό.

Υπάρχουν δύο ομάδες και οι δύο από την Κρήτη που σχεδόν με ίδιους βαθμούς με αυτούς που έχει ο Άρης τώρα κατάφεραν να σωθούν στο τέλος. Ο ΟΦΗ το 2000-01 με 13 βαθμούς παρέμεινε στην Α’ Εθνική και ο Εργοτέλης το 2007-08 με 14 έμεινε στο τέλος στη Superleague.

Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει 12 σερί αγώνες χωρίς νίκη, καθώς τελευταία φορά νίκησε με 1-0 στη 8η αγωνιστική στη Βέροια, ενώ το παλιό αρνητικό ρεκόρ, το οποίο έγινε πάλι τη χρονιά που ο Άρης έπεσε το 2004-05, ήταν 9 ματς χωρίς «τρίποντο». Εκείνη τη σεζόν πέτυχε νίκη στο έβδομο εντός έδρας παιχνίδι, ενώ τώρα στα 10 ματς που έχει δώσει στο «Κλ. Βικελίδης».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: