Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σάντσες: «Δεν έπρεπε να χάσουμε»

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Λόρι Σάντσες. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός αναφέρθηκε και στην αφέλεια των παικτών του στο φινάλε.

Σάντσες: «Δεν έπρεπε να χάσουμε»
Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά κυρίως το γεγονός πως ήρθε στα τελευταία λεπτά, δεν άρεσε καθόλου στον Λόρι Σάντσες. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για αφέλεια των παικτών του στην τελευταία φάση, ενώ τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο, καθώς δεν έπρεπε να χάσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόρι Σάντσες

Για τον αγώνα: «Μερικές φορές κερδίζεις όταν δεν πρέπει και άλλες εκεί που δεν έπρεπε να χάσεις. Σήμερα εμείς δεν έπρεπε να χάσουμε. Είναι αφελής ο τρόπος που χάσαμε στο 93'. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη και τελικά χάσαμε και τον έναν βαθμό. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ καλή. Αλλά στο τέλος είχαμε αφέλεια και δεχθήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις».

Για τον Αστέρα: «Μπράβο στον Αστέρα. Είχε 3 επιθέσεις και έβαλε 2 γκολ. Ωστόσο διαθέτει ποιότητα και ελπίζω μια μέρα να είμαστε στο επίπεδο που είναι ο Αστέρας σήμερα».

Για τις μεταγραφές: «Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και τους νέους παίκτες και πιθανότατα θα πάρουμε έναν ακόμη παίκτη. Ίσως αμυντικό. Το πρόβλημα μας είναι ότι πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια και να παίρνουμε βαθμούς. Δεν έχουμε πρόβλημα στις γραμμές. Πρέπει να μας αρκεί και η ισοπαλία μερικές φορές».

Για όσα είπε στους παίκτες στο φινάλε: «Τους είπα ότι ήταν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά χαμένη γιατί δεν πήραμε βαθμό».

Για τους βαθμούς που πρέπει να έχει ο Απόλλων για να σωθεί: «Θεωρώ ότι πρέπει να φτάσουμε στους 35 βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: