Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Είναι άδικο για την ομάδα μας»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Σταύρος Λαμπράκης από την προσπάθεια που έκανε ο Εργοτέλης κόντρα στη Skoda Ξάνθη, αλλά τόνισε πως το τελικό 2-2 είναι άδικο και πίκρανε την ομάδα του.

«Είναι άδικο για την ομάδα μας»
Αισιόδοξος για τη συνέχεια του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Σταύρος Λαμπράκης. Ο εκ των προπονητών των κρητικών στη σημερινή (19/1) αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη σχολίασε πως μένει δυσαρεστεί την ομάδα του το 2-2, διότι δέχθηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε.

«Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα και μάλιστα χωρίς να έχεις κινδυνεύσει νωρίτερα, νιώθεις πίκρα και αδικία. Είναι άδικο για την ομάδα μας και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας να τιμωρούμαστε έτσι από τη μπάλα για μια ακόμα φορά», είπε αρχικά ο Λαμπράκης, ο οποίος εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή κόντρα στην ακριτική ομάδα μαζί με τον Βασίλη Πλεσίτη και ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αναλάβει τον Εργοτέλη από εδώ και πέρα.

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, βάλαμε δύο ωραία γκολ από συνδυασμούς, όμως δεχθήκαμε άλλα από στημένα που είναι το πρόβλημά μας όλη τη χρονιά φέτος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω ότι το διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλό μας, μέχρι το τέλος που έγινε αυτή η φάση και ήρθε το γκολ. Είμαι αισιόδοξος όμως για την ομάδας μας, γιατί με την ποιότητα που έχει και την έλευση του νέου προπονητή, η ομάδα θα επανακάμψει γιατί είναι άδικο με τις εμφανίσεις που κάνει και το ποδόσφαιρο που παίζει να είναι τόσο πίσω στη βαθμολογία», κατέληξε ο πρώην παίκτης των Κρητικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: