Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τσιώλης: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο»

Τον ίδιο βαραίνει ο τρόπος που αντέδρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το υπέρ του σκορ επί της Καλλονής, που είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κάνουν το 2-1, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.

Τσιώλης: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο»
Λύση στο πρόβλημα λόγω των συνεχόμενων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων θα πρέπει να βρει άμεσα ο ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη μετά την τρίτη του συνεχόμενη ήττα, καθώς σήμερα (19/1) έχασε εντός έδρας με 2-1 από την Καλλονή.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ενημέρωσε μετά το ματς στη συνέντευξη Τύπου ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη.

«Ένα παιχνίδι κομβικό σήμερα, για το λόγο ότι θα μας έδινε τη δυνατότητα να μπούμε στο γκρουπ που διεκδικεί την 6η θέση. Με την ήττα αυτή θα ξεκινήσει το άγχος και η πίεση για τη συνέχεια. Το συζητήσαμε όλη την εβδομάδα με τα παιδιά ότι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κατέθεσαν ψυχή τα παιδιά, αλλά σε κομβικά σημεία ήμασταν ανορθόδοξοι. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα», είπε αρχικά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η Καλλονή ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ποιοτική ομάδα στο κέντρο. Παρά την προσπάθεια στο β' ημίχρονο δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Μετά το 1-1 μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Ο Ακόστα έπρεπε να πάρει φάουλ στη φάση του 1-2».

Ο 54χρονος τεχνικός τόνισε πως θα έχει επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. «Ο τρόπος αντίδρασης της ομάδας βαραίνει πάλι τον προπονητή. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο να δούμε πως θα βγούμε από το αδιέξοδο. Ήταν καταπληκτικός ο κόσμος σήμερα. Πρέπει να μείνει κοντά μας, γιατί είναι μια κρίσιμη στιγμή για μας», κατέληξε ο Τσιώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: