Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ζητούμενο η σταθερότητα για Αναστασίου!

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο 3-1 επί της Βέροιας. Ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή της.

Ζητούμενο η σταθερότητα για Αναστασίου
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του το τελευταίο διάστημα έκανε ο Παναθηναϊκός στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, επικρατώντας με σκορ 3-1 κι έχοντας πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ανάλογο πρόσωπο θα ήθελε να βλέπει ο Γιάννης Αναστασίου σε όλα τα ματς γι’ αυτό μετά τον αγώνα τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να δείξει αγωνιστική σταθερότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αναστασίου:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Η απόδοσή μας, μας επέτρεψε να ελέγξουμε το ματς και να φτάσουμε σε μια δίκαιη νίκη. Σημειώσαμε τρία όμορφα τέρματα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αφήσαμε περιθώρια στη Βέροια, την οποία εγκλωβίσαμε με το παιχνίδι μας. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και όπως τόνισα στους παίκτες μου, όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι. Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα σαν ομάδα.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο αποτελούμενο από Έλληνες κυρίως παίκτες και να ξαναφτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Βέροια και να πετύχει τον στόχο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: