Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Βύντρα... καλύτερος του Μέσι (pic)!

Ο Λουκάς Βύντρα γνωρίζει την αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο με τις εφημερίδες να τον βαθμολογούν καλύτερα και από τον Μέσι.
Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λεβάντε στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, καθώς άνοιξε το σκορ κόντρα στους «μπλαουγκράνα» πριν διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Ζεράρ Πικέ.
Ο Λουκάς Βύντρα, μαζί με τον τερματοφύλακα της Λεβάντε, Κέιλορ πήραν την μεγαλύτερη βαθμολογία από τις τέσσερις αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας (ακόμα και από τις καταλανικές) μετά το 1-1 απέναντι στην Μπάρτσα.
Αποθέωση και από τους Καταλανούς
Ο διεθνής άσος βαθμολογήθηκε από την καταλανική «Mundo Deportivo» με 3/5, ενώ την ίδια ακριβώς βαθμολογία του έβαλε και η μαδριλένικη «As». Οσον αφορά την καταλανική SPORT, αξιολόγησε τον Λουκά Βύντρα με  7/10, με την μαδριλένικη Marca να τον βαθμολογεί λίγο καλύτερα και συγκεκριμένα με 7,5/10.
Αξιοσημείωτο είναι πως και στις τέσσερις εφημερίδες η βαθμολογία του Βύντρα είναι η δεύτερη καλύτερη πίσω απ' αυτή του γκολκίπερ της Λεβάντε Κειλορ και καλύτερη από του... Λιονέλ Μέσι!  Ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον Αργεντινό σούπερ σταρ μετά την απόδοση του στον μεταξύ τους αγώνα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: