Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παναγόπουλος στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει περισσότερα με αυτό το ρόστερ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Παναγόπουλος για τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο γνωρίζοντας ότι αρέσκεται στο παιχνίδι πρωτοβουλίας. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ, ωστόσο εμείς μπλοκάραμε τον τρόπο παιχνιδιού του και το μόνο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε είναι την ποιοτική διαφορά που υπήρχε μεταξύ μας και του ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη επιτυχία αλλά για μένα μεγαλύτερη σημασία έχει το πώς ήρθε το αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι μια τεράστια επιτυχία απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, όμως όσο κρατώ τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, άλλο τόσο μπορώ να κρατήσω και την ήττα στη Λεωφόρο η οποία απέφερε αρκετά οφέλη στην ομάδα και σε μένα προσωπικά».

Για την συνταγή της επιτυχίας: «Είδα τα περισσότερα ματς του ΠΑΟΚ και διαπίστωσα πως στα τελευταία παιχνίδια με την χρησιμοποίηση του Κατσουράνη μπροστά άδειαζε το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης γυρνούσε πίσω για να δημιουργήσει παιχνίδι. Κουμπώσαμε καλά τον άξονα και σε συνδυασμό με τους τρεις παίκτες στην άμυνα καταφέραμε να έχουμε συνεχώς την υπεροπλία στην μεγάλη περιοχή».

Για το αν του άρεσε ο ΠΑΟΚ: «Δεν μου άρεσε ο ΠΑΟΚ του Σαββάτου, ωστόσο μου αρέσει το ρόστερ και θεωρώ ότι βάσει αυτού θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα».

Για τον Μάρτενς: «Δεν έχω συγκεκριμένη εικόνα, από την γενική του εικόνα γνωρίζω πως διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα όμως όλα θα κριθούν στο γήπεδο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: