Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βεργέτης: «Χρειάζεται και η τύχη»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του και τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα ήταν ο Στάικος Βεργέτης, του Αστέρα Τρίπολης.

Βεργέτης: «Χρειάζεται και η τύχη»
Ο Αστέρας Τρίπολης «δραπέτευσε» από την Ριζούπολη με το τρίποντο, χάρη σε ένα γκολ του Λούι στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Ο Στάικος Βεργέτης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για την τύχη που βοήθησε τους Αρκάδες αλλά και για τον στόχο του φετινού Αστέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

Για τον αγώνα: «Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη. Ο Απόλλων μας δυσκόλεψε με τις μεγάλες μπαλιές και τα πλάγια άουτ. Η ομάδα λειτούργησε καλά αμυντικά. Ανταποκριθήκαμε στην πίεση, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για την εικόνα του Αστέρα μετά το 0-1: «Δεν θεωρώ ότι "έκατσε" ο Αστέρας. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αμυνόμασταν πιο συχνά από ότι στο πρώτο μέρος. Είχαμε πιο πολλά μέτρα για να απειλήσουμε. Αυτό μας δυσκόλευε στο να πάρουμε την μπάλα και να βγούμε μπροστά. Είχαμε δύο ευκαιρίες με Γκοϊάν και Κάφα πριν από το γκολ».

Για την αλλαγή του Ντε Μπλάσις: «Δέχθηκε χτύπημα ο Ντε Μπλάσις, αλλά είχαμε αποφασίσει να βγει ο Πάμπλο».

Για το αν το αποτέλεσμα ήταν θέμα τύχης: «Ήταν θέμα τύχης σε ό,τι αφορά το χρονικό σημείο που ήρθε η νίκη. Το 1-2 μπορεί και να ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα. Μετά το 1-1 ήταν πιθανή η ισοπαλία και η νίκη του Απόλλωνα, αλλά τελικά εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για το αν τελείωσε η υπόθεση πεντάδας: «Θεωρώ ότι είναι πολλοί αγώνες μπροστά και είναι νωρίς να πούμε από τώρα κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: