Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Η ομάδα ανταμείφθηκε»

Η Καλλονή έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έδειξε υπομονή και για αυτό κατάφερε να κάνει την ανατροπή, σύμφωνα με τον Γιάννη Ματζουράκη.

«Η ομάδα ανταμείφθηκε»
Λίγα λόγια είπε ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τα οποία όμως έγινε φανερή η ικανοποίηση του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Η ομάδα του σημείωσε μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη (2-1), ανατρέποντας στο δεύτερο ημίχρονο το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο μέρος και ο 63χρονος τεχνικός στάθηκε στην υπομονή που είχαν οι παίκτες του.

«Η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και ανταμείφθηκε σήμερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ανατροπή είναι μέσα στο ματς, υπήρχε καλός ρυθμός και υπομονή από την πλευρά μας. Έξι παιδιά που έπαιξαν σήμερα δεν είχαν παίξει στο κύπελλο την Τετάρτη, οπότε ήταν πιο φρέσκοι και γι' αυτό δεν φάνηκε η διαφορά κούρασης ανάμεσα στις δύο ομάδες», τόνισε ο Ματζουράκης και ενώ μεσοβδόμαδα η ομάδα του έχασε με 2-0 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: