Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Δεν θα πέσουμε ποτέ»

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος προκειμένου ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία δήλωσε ο Ανδρέας Ηρακλής.

«Δεν θα πέσουμε ποτέ»
Σίγουρος πως ο Άρης θα καταφέρει να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Ανδρέας Ηρακλής. Ο μέσος των «κίτρινων», με δηλώσεις του στη Nova μετά το ματς με τον Ατρόμητο, τόνισε πως αν έρθει μια νίκη στα επόμενα παιχνίδια θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά όπως είπαμε στα αποδυτήρια, δεν έπρεπε να ρισκάρουμε, γιατί ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πηγαίναμε το ματς στο 0-0, θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό και σε μία φάση να πετύχουμε το γκολ. Δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε. Όπως βλέπετε έχουμε πολλές δυσκολίες στο αγωνιστικό, δεν μας αφήνουν να παίξουμε πλήρεις.

Τα παιδιά που αποκτήθηκαν δεν τα αφήνουν να παίξουν, αλλά ακόμα και έτσι δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κάθε πόντος βοηθάει. Εχουμε ακόμα 14 παιχνίδια και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο με το Λεβαδειακό. Θέλουμε να κάνουμε μία νίκη για να ξεκινήσει να ρολάρει η ομάδα.

Κανένας δεν τα παρατάει. Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελευταία θέση, αλλά θα αποδείξουμε ότι δεν θα πέσουμε ποτέ. Οπου θέλει ο προπονητής μου μπορεί να με χρησιμοποιήσει. Εγώ κοιτάζω να δίνω το 100% και ο προπονητής μου μπορεί να με χρησιμοποιήσει όπου θέλει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: