Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Αποδέχομαι το ρόλο του ηγέτη»

Ηγέτη στο πρόσωπο του Μπεργκ έχει βρει φέτος ο Παναθηναϊκός και ο Σουηδός σταρ μιλώντας μετά το 3-1 επί της Βέροιας, τόνισε πως δεν… κρύβεται στο γήπεδο και τον αποδέχεται.

«Αποδέχομαι το ρόλο του ηγέτη»
Με ένα γκολ και δύο ασίστ, ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 3-1 του Παναθηναϊκού επί της Βέροιας.
Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Σουηδός αποδέχτηκε το ρόλο του ηγέτη, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι και πρόσθεσε πως στον Παναθηναϊκό υπάρχει ποιότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη στην Βέροια: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος, κυρίως, για την προσπάθεια που κάναμε»

Για τις δύο ασίστ που έβγαλε: «Είναι στο παιχνίδι μου και αυτό. Θέλω να είμαι επικίνδυνος μέσα στην περιοχή και εκτός από τα γκολ θέλω να μοιράζω και τέρματα. Είμαι χαρούμενος που σήμερα δημιούργησα δύο γκολ για τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να παίζω πιο πολύ μέσα στην περιοχή, αλλά εξαρτάται πάντα και από τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Εγώ διαβάζω το παιχνίδι και παίζω έξυπνα».

Για τη διάρκεια στην απόδοση του Παναθηναϊκού: «Το συζητάμε και οι ίδιοι. Μιλήσαμε αρκετά και σήμερα καταφέραμε να έχουμε διάρκεια, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτή την νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να «σκοτώνουμε» τον αντίπαλο».

Για το καλό πρόσωπο παρά τις απουσίες: «Θα επιστρέψουν όλοι και ο Πέτριτς θα είναι έτοιμος. Η ομάδα έχει ποιότητα. Έδειξαν τα παιδιά πως έχουν αυτό που πρέπει για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει, όμως, να έχουμε διάρκεια».

Για το αν είναι ο ηγέτης της ομάδας: «Μου αρέσει να μιλάω με τα παιδιά. Ζητάω την μπάλα. Μόνο ικανοποιημένος είμαι από την συνεργασία που έχουμε. Αποδέχομαι τον ρόλο του ηγέτη».

Για το αν είχε κάποιο είδωλο: «Να αντιγράψω, όχι, αλλά υπάρχουν παίκτες που μου άρεσαν οι κινήσεις τους. Όπως ο Μπέργαμπ, ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο. Από την χώρα μου ο Ζλάταν που έχει πλούσιο ρεπερτόριο, τον θαυμάζω. Δεν μπορώ να γίνω ίδιος αλλά είναι και εκείνος ένα ίνδαλμα για εμένα».

Για τι να περιμένει ο κόσμος από τον Πέτριτς: « Ο καθένας θα κάνει το παιχνίδι του και μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι φανταστικός παίκτης. Έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι. Είναι ικανός για πολύ μεγάλα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: