Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πρόβλημα στον «άσο»

Έναν τερματοφύλακα έχει στη διάθεση του αυτή τη στιγμή ο Σούλης Παπαδόπουλος για το κυριακάτικο (26/1) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό.

Πρόβλημα στον «άσο»
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προσπάθεια που κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, αλλά και οι παίκτες του να σωθεί ο Άρης. Ο 19χρονος Μάριος Γκελής είναι ο μόνος στον οποίο μπορεί να υπολογίζει με σιγουριά ο Έλληνας τεχνικός για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Σωκράτης Διούδης, που αποτελεί την πρώτη του επιλογή δηλώθηκε από το… περασμένο έτος να απουσιάσει από το προσεχές ματς, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο νεοαποκτηθείς Στέφανος Γουναρίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, διότι δεν έχει εκδώσει δελτία η ΕΠΟ λόγω του μπερδέματος που έχει δημιουργηθεί με τη φορολογική ενημερότητα των «κίτρινων». Οπότε αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα σε αυτό το θέμα ο Άρης θα ταξιδέψει με έναν γκολκίπερ στη Λιβαδειά.

Τυπικά στον Άρη υπάρχει και ο Ντιν Μπουζάνης, ο οποίος ωστόσο από την περασμένη Παρασκευή (17/1) βρίσκεται στην Αγγλία ώστε να βρει ομάδα και είναι πιθανόν να καταθέσει προσφυγή για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς αυτόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: