Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο MVP του ΠΑΟ!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βέροια.

Ο MVP  του ΠΑΟ
Αυτή τη φορά είδαμε τον καλό Παναθηναϊκό. Την ομάδα που δεν απογοητεύεται στην πρώτη «στραβή». Σε άλλα ματς η ισοφάριση θα οδηγούσε ακόμη και σε απώλεια του αγώνα. Τώρα όμως η αντίδραση ήταν άμεση. Εδειξε χαρακτήρα και πέρασε μάλλον άνετα από τη Βέροια. Η νίκη έχει υπογραφή.

Αυτή του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός έχει αναγεννηθεί στον ΠΑΟ. Ηδη έχει κάνει προσωπικό ρεκόρ πενταετίας. Με εννιά γκολ έχει ξεπεράσει τις δικές του επιδόσεις μετά το 2008-09 όταν και έπαιζε στην Γκρόνιγκεν. Τότε, στην Ολλανδία είχε βάλει 17 γκολ και χάρη σε αυτά πήρε μεταγραφή στο Αμβούργο. Με τη φόρα που έχει δεν αποκλείεται να κάνει και ρεκόρ καριέρας. Σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε την αξία του. Πάσες και γκολ.

Σωστές θέσεις και σοβαρότητα. Μαρκάρισμα και θέληση σε όλη τη διάρκεια. Αναδεικνύεται σε ηγέτη αυτού του Παναθηναϊκού και σε παίκτη που με την απόδοσή του μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη ενός ματς. Ηδη μετράει ένα γκολ ανά δυο αγώνες και πέντε ασίστ. Δεν είναι και λίγο για τον Σουηδό. Με ή χωρίς συμπαραστάτη (Φιγκερόα) κρατάει μόνος του την επίθεση. Είναι παίκτης υψηλών προδιαγραφών και κάνει τη διαφορά.

Πέρυσι ο Τοτσέ σε όλο το πρωτάθλημα είχε σκοράρει 9 φορές και ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟ. Τόσες όσες έχει ήδη κάνει ο Μπεργκ ενώ απομένουν άλλες 14 αγωνιστικές. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να ξεπεράσει και τα 15 που είχε βάλει ο Λέτο προ διετίας. Οι αριθμοί από μόνοι τους δεν λένε πολλά. Η συνολική παρουσία του Σουηδού τον μετατρέπει σε MVP του Παναθηναϊκού. Από τους βασικούς λόγους για να πιστεύουν σε καλύτερες μέρες οι «πράσινοι»...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: