Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Λαζαρίδης: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μένα»

Δύσκολη, λόγω της παρουσίας του στον Άρη, χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Νίκος Λαζαρίδης.

Λαζαρίδης: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μένα»
Στην επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ως αντίπαλος» αναφέρθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρόμητου. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, με δηλώσει του στη Νova, στάθηκε στις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του, γεγονός που της στέρησε τους τρεις βαθμούς,.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ιδίως για εμένα στην αρχή, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αγωνιζόμαστε για το καλό της ομάδας μας. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζαμε πως είναι καυτή η έδρα του Αρη. Γνωρίζαμε επίσης που οι παίκτες του Αρη θα ήταν ανταγωνιστικοί, καθώς ήθελαν πολύ τους βαθμούς. Τους χρειαζόμασταν και εμείς και κάναμε ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε...

Από τη μία είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά και ο Αρης είχε δύο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Αρη, είναι στην τελευταία θέση και αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα οικονομικά. Ευελπιστώ οι άνθρωποι που βρίσκονται τώρα στο τιμόνι της ομάδας, να μπορέσουν να τη βγάλουν από το αδιέξοδο. Ο Αρης έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, αλλά πρέπει να κάνει πολλές νίκες μέχρι το τέλος για να προλάβει τη σωτηρία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όσοι είναι στην ομάδα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: