Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Οι λεπτομέρειες των επαφών με τους Γερμανούς!!

Αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, εκπροσωπώντας τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στην προχθεσινή συνάντηση με τη διοίκηση της Άουγκσμπουργκ.

Οι λεπτομέρειες των επαφών με τους Γερμανούς
Περισσότερο από πέντε ώρες κράτησε η συνάντηση της διοίκησης της ΑΕΚ με την αντίστοιχη της Άουγκσμπουργκ, η οποία έγινε σε εστιατόριο της Κηφισιάς και ολοκληρώθηκε τις πρώτες ώρες του Σαββάτου.

Οι δύο πλευρές μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και κατά κύριο λόγο στάθηκαν στο θέμα του νέου γηπέδου της «Ένωσης».

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημερώθηκαν για τον τρόπο χρηματοδότησης του SGL Arena (που κατασκευάστηκε πριν από περίπου 4,5 χρόνια) με το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες η προσπάθεια που γίνεται για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Τότε οι Γερμανοί παράγοντες είχαν δώσει ένα μεγάλο ποσό, το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από την Πολιτεία και χρειάστηκε ένα δάνειο. Στο τελευταίο κομμάτι φυσικά ο «τίγρης» κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες, προκειμένου η ΑΕΚ να μην προχωρήσει σε δανεισμό.

Επίσης, έγινε κουβέντα και για την «Sport Five», εταιρεία με την οποία συνεργάζεται την τελευταία 5ετία η Αουγκσμπουργκ και που έχει εκφράσει άμεσο ενδιαφέρον να κάνει το ίδιο με το νέο γήπεδο της «Ένωσης».

Σύμφωνα με την SportDay, οι δύο πλευρές συζήτησαν για το συγκεκριμένο ζήτημα και οι Γερμανοί στάθηκαν στο κομμάτι της διαπραγμάτευσης, που μπορεί να φέρει μεγαλύτερα έσοδα στους «κιτρινόμαυρους».

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη εκπροσώπησαν οι Βαγγέλης Ασλανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος, Ακης Ζήκος, Μιχάλης Μητροτάσιος (τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών) και Βασίλης Δημητριάδης.

Τέλος, για αρκετή ώρα υπήρξε συζήτηση και για το θέμα των ακαδημιών. Τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά κυρίως σε οργανωτικά θέματα, ώστε ο γερμανικός σύλλογος να προσφέρει καλύτερη τεχνογνωσία σε ένα πρότζεκτ που είναι αρκετά ψηλά στις προτεραιότητες του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: