Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Ρολάρουν» ΑΕΚ και… γήπεδο!

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό 3-0 επί του Ερμή Ζωνιανών και τις εξελίξεις για το γήπεδο. Πότε αρχίζουν τα έργα. Νέο ραντεβού χθες με τους Γερμανούς της Άουγκσμπουργκ.

«Ρολάρουν» ΑΕΚ και… γήπεδο
Σε καλό… φεγγάρι βρίσκεται ξανά η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 του Ερμή Ζωνιανών, αποτέλεσμα που φέρνει για πέμπτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, και αύξησε στους δέκα βαθμούς τη διαφορά της από τον δεύτερο Ηρόδοτο. Κυριότερο, όμως, από όλα είναι πως έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, έβγαλε ωραίες φάσεις και ικανοποίησε τους 10.000 και πλέον φίλους της που πήγαν στο ΟΑΚΑ. Έξτρα κέρδος αποτελεί η εμφάνιση του Δημήτρη Ανάκογλου που βρίσκεται σε διαρκή άνοδο μετά από ένα πολύ μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν.

Προχωρά το γήπεδο

Συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχαν στο ΟΑΚΑ λίγο πριν το χθεσινό ματς οι διοικούντες την Άουγκσμπουργκ. Οι δύο πλευρές μετά το δείπνο της Παρασκευής με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς συζήτησαν και με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας για τη συνεργασία που θα ξεκινήσει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με τους Γερμανούς, που σήμερα επιστρέφουν στη βάση τους, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, από τις ακαδημίες μέχρι τη συνεργασία της με Άουγκσμπουργκ με τη Sport 5 που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως δεν αργεί η ώρα που θα γίνουν τα πρώτα έργα για την «Αγιά-Σοφιά». Οι πιο αισιόδοξοι αναφέρουν πως οι μπουλντόζες θα μπουν στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας μέσα στο Μάρτιο, αν και υπάρχει ακόμη μια σειρά από γραφειοκρατικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Βλέπουν… Νάξο

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν σήμερα και την Τρίτη θα έχουν ρεπό, ενώ από την Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Πανναξιακό στη Νάξο. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ιβάν Μπρέσεβιτς για να διαπιστωθεί η κατάσταση στο γόνατό του, που πρήστηκε χθες και αποφασίστηκε να αποκλειστεί από την αποστολή. Στόχος της «Ένωσης» στο Νησί των Κυκλάδων δεν είναι άλλος από το να παρουσιάσει το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων και μακριά από το ΟΑΚΑ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: