Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η ώρα του Λαγού και του Όλσεν!

Μέσα στη μέρα αναμένεται η απάντηση του Λαγού στην πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από τον Παναθηναϊκό. Ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα για Όλσεν και στόπερ. Χαμόγελα για τη νίκη στη Βέροια και Μπεργκ.

Η ώρα του Λαγού και του Όλσεν
Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που έχει δοθεί από τη διοίκηση στον Τάσο Λαγό για να απαντήσει στην πρόταση για τριετή επέκταση συνεργασίας που του έχει καταθέσει. Η διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις του νεαρού μέσου και της προσφοράς των «πράσινων» είναι υπαρκτή, όχι όμως μεγάλη και μένει να φανεί αν είναι αρκετή για να μην προκύψει συμφωνία, τη στιγμή που ο 21χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η περίπτωση παραμονής του Λαγού συνδέεται και με αυτή του Πάτρικ Όλσεν, αφού αν δεν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο τότε η προσπάθεια απόκτησης του Δανού μεσοαμυντικού από την Ίντερ με τη μορφή δανεισμού για ενάμιση χρόνο θα γίνει πιο έντονη. Ανεξάρτητα με την έκβαση της υπόθεσης του 20χρονου Λαγού, το θέμα του Όλσεν θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Οι πιθανότητες απόκτησης στόπερ είναι λιγοστές. Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει την αναζήτηση αλλά αν δεν βρει κάτι εξαιρετικό σε καλή τιμή δεν πρόκειται να υπάρξει προσθήκη, από τη στιγμή που παραμένει στην ομάδα ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Χαμόγελα για νίκη και Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με 3-1 από τη Βέροια παρουσιάζοντας αρκετά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και εκμεταλλευόμενος τις απώλειες που είχαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος «ροκάνισε» τη διαφορά από τη δεύτερη και την τρίτη θέση στους εννιά και έναν βαθμούς αντίστοιχα. Ο Μάρκους Μπεργκ πιστοποίησε πως αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας, καθώς έφτιαξε δύο γκολ και πέτυχε το τρίτο. Ο Σουηδός φορ έχει πλέον 9 γκολ και 5 ασίστ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο (19:30). Αμπέντ και Τριανταφυλλόπουλος εξέτισαν τις τιμωρίες τους και επιστρέφουν. Σήμερα η αποστολή επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη (όπου διανυκτέρευσε) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθεραπεία στο Απήλιον και το απόγευμα όλη η ομάδα θα είναι στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το μπασκετικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατόπιν αιτήματος που έχει γίνει στην ΠΑΕ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: